marți, 13 octombrie 2009

Pana de idei

Az mi-am pus si eu insfarsit net. Acuma tre sa recuperez o gramada de chestii. Is in urma cu nistestiri pentru facultate si alte chestii si pun pariu ca pe prof o sa-l doara-n ora 14 ca n-am avut net.
In fine. Tocmai mi-am amintit ca am blog si mai important, useru si parola. Asa ca am zis sa profit de ocazie si sa mai scriu ceva pe aici (oricum e 12 noapea si nu prea am altceva de facut).

Ooooookeeeeiiii... down to buisness. Hmmm....
Mda...
Tocmai mi-am amintit de ce am pus titlul ala... Sugestiv oricum nu? Adica blogu sa cheama "In pana mea" si titlul e "pana de idei"... get it? Ok, faza cu poantele de doi lei si 37 bani nu prea merge. Sa incerc altceva. De regula cand sunt in pana de idei ma uit in jurul meu (literaly) si scriu (sau fac ce am de facut) despre unul din primele obiecte care imi sar in ochi (deci nu o sa vedeti niciodata pe blogul asta articole despre ace de seringa, cutite, foarfece sau alte obiecte ascutite).
Asa. Am gasit subiect:

AM UN JOYSTICK DE RAHAT

Imi plac simulatoarele de zbor (printre altele). Mai ales cele militare. Am un joc foarte fain facut cu avoiane din al doilea razboi.
In fine. Long story short, am un joystick nasol cu doua butoane din 1900 seara. Nu-i centralizat bine, trebuie sa ma chinui ca sa rezolv chestia asta da mi lene (asta ar fi alt subiect, dar pe alta data). Daca incerc sa intorc incet spre dreapta se duce cam brusc.

Macar m-am distrat cat de cat cu un coleg la jocu asta. El manevra joystick-u si eu faceam ce era de facut la tastatura. Viteza, alea alea, inclusiv comanda din care arunci bombele. O fost o faza ca in filmele alea idioate americane (cred ca am facut un pleonasm). I-am zis colegului sa se indrepte spre un aerodrom inamic unde erau niste avioane parcate. Faza-i ca tipu zbura la altitudine mica. Scena a fost cam asa: Inca putin, inca putin... Vezi ca deviezi spre dreapta. Indreapta botu avionului. Ajunge deasupra avioanelor parcate si "bombs away!". Am aruncat bombele dar din cauza ca eram la altitudine mica, am fost prinsi in explozie si am murit si noi (mental note: never drop bombs from low altitudes). Am ras ca doi idioti si am dat pumn in pumn (nu stiu cum sa cheama gestu...). Cum am zis... ca in filmele americane.
Pana mea... vreu un joystick nou. De ala cu un mansa separata pentru viteza.

Wow. Cat am scris... Ce mai am prin jur? Un bust minuscul a lu Napoleon, un tun-breloc, o bereta militara, un Darth Vader mic din plumb... Nope... nu prea imi vin idei... Bine macar ca am facut un articol de doi lei in care am povestit o faza irelevanta. Daca tot am pornit asa bine... In momentu de fata fumez o tigara, ascult strauss si sunt revoltat fata de pretul la oua. Vreau sa joc ceva fain, da nu stiu ce, si ma gandes ce articol lame am scris. Sunt curios daca eventualii cititori au ajuns pana aici. Presupunand ca nu, as putea scrie in momentu de fata unul din cele mai intunecat secrete ale mele si nu ar afla nimeni.

Ok. Cred ca o sa ma bag si eu la niste somn. Mi se termina tigarile si mi lene sa ma duc dupa altele. Mai ales ca afara-i un frig de-ti vine sa arunci cu caini dupa pietre. Maine o sa-mi anunt toti cititorii de noua postare (adica pe amandoi).
Well g'night you all all all all all all all all all all all all all all all all all


Un comentariu:

  1. Eu chiar asteptam sa iti citesc your darkest secrets :(( Dar na... sunt blonda si nu ma prind de poantele atat de scumpe :P

    RăspundețiȘtergere